پسرم در زمان تولد 2700 و قدش 49 . از همون اول بیشتر از 7 دقیقه شیر خوردنش طول نمیکشه کلا نسبت به شیر اشتهایه انچنانی نداره خیلی زود سیر میشه اخرین باری که کنترل شد یعنی شش ماهگی وزنش 6800 و قدش 63 بود . خیلی نگرانشم فکر میکنم که خوب رشد نمیکنه الان هم سه هفته هست غذا کمکی میگره به نظرتون چیکار میتونم بکنم. ایا ارث میتونه علتش باشه ؟ من میخوام که پسرم قدش بلند بشه
پاسخ مشاور

کارشناس تغذیه

سلام کاربر گرامی وزن کوچولوتون خوبه ولی قدش نسبت به قد تولدش افت کرده ارث هم می تونه موثر باشه از کارشناس تغذیه کودک بهره بگیرید تا با استفاده از رژیم غذایی و همچنین دریافت صحیح بهبودی در قد داشته باشید