سلام. قند در هفته بیست و چهار ناشتا نرمال اما یک ساعته ۲۱۰ و دو ساعته ۱۶۲ بود. متفورمین استفاده میکنم روزی دو عدد ۵۰۰. همراه با رژیم غذایی. کارشناس تغذیه در برنامه غذایی هیچ قند شکر و شیرینی نذاشتن‌ البته میوه خرما و انجیر هست. برنج دو بار در هفته ظهرها و سیزده قاشق. آیا خوردن این برنج در شب موردی داره؟ چون شب گرسنگی بیشتری سراغم میاد و اینکه در صورت هوس کردن شیرینی یا برنج و یا کوبیده خوردن آنها مجاز است؟

پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام.

رژیم برحسب وزن و قد شما محاسبه میشود. و باید نظر کارشناس تغذیه را اجرا کنید.

مصرف گاه به گاه برخی مواد برحسب هوس درصورتی که قندها با گلوکومتر خوب است مشکلی ندارد.