سلام قندخون ناشتا واسه یک بچه 7 ساله باید چقدر باشه؟من برای دخترم اندازه گرفتم 100 بود نگران شدم خواهش میکنم راهنمایی کنید، چون پدرش هم قند خون ارثی داره.

پاسخ مشاور

پزشک اطفال

قند خون ١٠٠ در این سن بینابینی است. بعضاً اصطلاح پیش دیابت اطلاق میشود.

بهتر است با آزمایشات تکمیلی مثل اندازه گیری قند خون ٢ ساعت بعد از غذا و A1c و ...بررسی شود.

اگر این آزمایش با دستگاههای خانگی( گلوکومتر) انجام شده به آن اعتماد نکنید و آزمایش خون انجام دهید.