رابطه زناشویی بعد از زایمان

با سلام

از موقعی که باردار شدم میل جنسی من خیلی کم شد و همینطور الان که ۱۰ ماهه زایمان کردم بسیار کم تر هم شده نمیدونم چیکار کنم این وضع تا کی ادامه داره؟ البته قبل از بارداری بسیار فعال بودم با تشکر

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر مشکلات جنسی

با سلام،

این مساله مشکل بسیار شایعیه اینکه زوج ها بعد از تولد فرزند، روابط زناشویی شون تحت تاثیر قرار می گیره. سه دلیل مهم داره این اتفاق:

١- تغییرات هورمونی در دوره بارداری و شیردهی، میل جنسی خانم ها رو پایین میاره.

٢- استرس های جسمی بارداری و تولد و نگهداری نوزاد، بی خوابی، افزایش مسئولیت هم برای مادر و هم برای پدر، باعث میشه رابطه خودشون از اولویت ذهنی خارج بشه. استرس البته ذاتا هم قاتل میل و توانایی جنسیه.

٣- اصولا به هر دلیلی، رابطه زناشویی از ریتم بیفته، برگردوندش، انرژی خیلی بیشتری می خواد. بدون هیچ علت واضحی، شما اگر مدتی رابطه جنسی نداشته باشین، خودبخود احساس می کنین نیاز و توانایی جنسی تون کم شده و همین طور برعکس.
به همه این دلایل، گاهی زوج ها برای اینکه قطار رابطه شون به ریل برگرده، نیاز به درمان جنسی دارن.