من در اقدام هستم ماه پنجم اقدام

امسال اگه قسمت شه میخوام برم پیاده روی کربلا. زمان رفتنم درست زمان عادت ماهانه  میفته. به نظر شما قرص جلوگیری بخورم برای پریود نشدن؟ اگه حامله بشم و خبر نداشته باشم و قبل از پریود قرص بخورم مشکلی پیش نمیاد؟ اگه نطفه تشکیل شه پیاده روی خطرناکه قبل از اینکه بفهمم باردارم؟

به نظر شما قرص برای پریود نشدن چی بخورم؟ بخورم یا نخورم؟

ممنونم خواهش میکنم زودتر راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

بهتر است از اقدامات خودسرانه و ایجاد تغییرات هورمونی خودداری کنید. این داروها عوارض بسیار زیاد و جبران ناپذیری دارد بهتر است آنها را مصرف نکنید.‌قبل از استفاده حتما از نظر بارداری چک شوید. روز خوش و التماس دعا