سقط و اسپرم خیلی ضعیف

سلام من ۳ هفته پیش رفتم سونوگرافی گفتن جنین از۶ هفته رشد نکرده در حالی که باید ۸ هفته میشدم در سونو گرافی هم نوشته بود که توقف حاملگی هست و قطب جنین هم دیده نمیشد دکتر برای شوهرمم آزمایش نوشت الان میگن اسپرم خیلی ضعیفه. و شاید طبیعی باردار نشی...میگن آی یو آی یا روش های دیگه رو امتحان کنیم...مگه میشه ؟من چون باردار شدم خب اون دفعه احتمال بارداری از راه طبیعی رو ندارم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه داد وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز باید اول همسر شما تحت نظر پزشک متخصص اورولوژی دارو مصرف کنند و تحت نظر پزشک باشند پروسه درمانی خود را ادامه دهند اگر بعد از ۶ ماه باردار نشدید آن وقت به فکر روش های دیگری باشید موفق باشید