سلام وقت به خیر

خواهر من سونوگرافی رفته ساک حاملگی ۲۲ میلیمتر و سن حاملگی ۷ هفته و ۲ روز بوده اما متاسفانه fetal pole مشاهده نشده.

بسته و طول سرویکس ۳۷ میلیمتر

اندازه واژوکونیسته تخمدانها نرمال است.

میخواستم بدونم با توجه به این اطلاعات آیا باید سقط  انجام بشه یا فعلا صبر کنه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به سن بارداری خواهر شما بارداری ایشان پوچ است و باید سقط تحت نظر پزشک صورت بگیرد موفق باشید.