سلام خسته نباشید. من و همسرم پنج ماهه که عقد کردیم و الان 3 ماهه که رابطه کامل داریم. قبل از پرده بکارت از طریق کلیتوریس ارضا می شدم و قشنگ ارضا شدن رو حس می کردم. بعد از زفاف چند باری ارضا میشدم باز هم از طریق کلیتوریس اما الان دو ماهی میشه که اصلا اون حس ارضا شدن رو ندارم. حتی وقتی میخوایم از طریق کلیتوریس من ارضا بشم به شدت درد میگیره و به حس اوج لذت نمیرسم. نمیدونم الان باید چیکار کنم؟با دخول هم ارضا نمیشم.

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل مدرس وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

این سوال نیازمند بررسی بیشتر است و باید شرایط فعلی، کیفیت رابطه.....بررسی شود و در صورت لزوم مداخلات لازم انجام شود بهتر است با پزشکتان مشورت کنید. شب خوش