باسلام پسرم 4 ماه و ده روزشه حدود یک هفتس که فقط صبح ها که بیدار میشه سرفه میکنه دکتر متخصص هم بردم بهش شربت هیدروکسی زین داد گفت اگر خوب نشد بعد از سه روز شربت آزیترومایسین 200 رو تا 5 روز بده الان هر دوشم دادم منتها بازم صبحها سرفه میکنه سرفه اش خشک نیست. ممنون میشم راهنماییم کنید.

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب

هوای اطراف مرطوب باشد. دمای اتاق مناسب باشد. سرفه ها اصولا زمان بیشتری برای از بین رفتن نیاز دارند. با توجه به مصرف دارو اگر به نسبت قبل کمتر نشده است و یا بیشتر شده مجدد به پزشک مراجعه کنید.