پدر بداخلاق

سلام

من یک پدر بد اخلاق دارم که تبدیل به یک مشکل بزرگ و همیشگی برای من و سایر اعضای خانواده شده. بسیار بی منطق هستن ایشان و خیلی سریع با هر مسئله پیش پا افتاده ای شروع به فریاد زدن و شلوغ کردن می کنند طوری که حتی اگر حق با ما باشد جرات مخالفت نداریم. این باعث شده من گاهی برای صحبت درباره مسائلی که حل آن به ایشان بستگی دارد مثلا بعضی تصمیمات درباره خودم دچار ترس و اضطراب و نگرانی زیادی بشوم بخصوص مسایلی که نظر من با ایشان مخالف است. و وقتی که نظرشان را نمی پذیرم گاهی شروع به فریاد کشیدن می کنند در حالی که من کاملا آرام در حال حرف زدن بودم. رفتارشون باعث شده امیدم را به آینده و حل خیلی از مسائل که وابسته به تصمیم ایشان هست از دست بدم و گاهی دچار اضطراب و افسردگی و ناامیدی زیادی می شوم. ضمنا خانواده ما بسیار مردسالار هست و نود درصد تصمیمات مربوط به زندگی ما باید با اجازه پدرم باشد و این موضوع شرایط را برای ما سخت تر کرده است. میدانم که ایشان غیرقابل تغییر هستند و بسیار عاجز شده ام. لطفا راهکار عملی به من بفرمایید. ممنون از توجهتون

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل دانشجوی کارشناسی ارشد وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیزم

تا حدودی متوجه شرایط شما در ارتباط با پدرتون شدم. هر انسانی قابلیت تغییر کردن رو دارا هست در صورتی که خودش واقعا نیاز به تغییر رو احساس کنه و در شرایط متفاوتی نسبت به قبل قرار بگیره. این خیلی خوب هست که شما کاملا آرام و مودبانه با پدرتون صحبت می‌کنید. سعی کنید اعتماد به‌ نفس و صمیمیت بیشتر رو جایگزین اضطراب، افسردگی و ناامیدی کنید. در سایر موارد هم که نیاز به صحبت و اجازه‌ی پدرتون ندارید، تلاش کنید احترام ایشون رو حفظ کنید و باهاشون تعامل بهتری نسبت به قبل داشته باشید. به این ترتیب احتمال زیادی وجود داره که در موارد خاص، هردوی شما در صحبت و مذاکره با یکدیگر، بهتر همدیگه رو درک کنید و احساس راحتی و صمیمیت بیشتری رو تجربه کنید. ضمن اینکه به مرور زمان می‌تونید با تکمیل تحصیلات و شغل‌تون، استقلال بیشتر و احساس بهتری رو در زندگیتون دارا باشید.

به خدای بزرگ می‌سپارمتون