وسواس کودک هشت ساله

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 23 بازدید 1 تبادل تجربه

پسرم خیلی وسواس فکری پیدا کرده مثلا از کنار اسباب بازیاش رد بشی ده بار می پرسه نزدی بهش ،نشکسته ؟ یا اگه از دست خودش بیفته بارها می پرسه طوریش نشده که ؟ اگه کسی ببوسش میخواد بره صورتشو بشوره حتی من امروز سرفه کردم میگه آب دهنت اومده سمت صورتم و باید برم حموم خیلی داره اذیتم میکنه روز به روزم وسواسش بیشتر میشه من ویار دارم صبحها می یارم بالا بعد مثلا هر چی میخوام صبح بهش بدم بخوره میگه نکنه روش اوردی بالا میگم من رفتم دستشویی اوردم بالا مگه من تو خونه اوردم بالا بعد میگه چرا تو فیلم ها حامله ها نمی یارن بالا تو چرا می یاری بالا ؟چه برخوردی باهاش بکنم حالمم بده فعلا نمیتونم بیرون مشاور ببرمش تا حالم بهتر بشه.

پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

با عرض سلام و وقت به خیر:

دوست عزیز علی رغم این که فرمودید شرایط ارجاع به مشاور را ندارید اما لازم است که حتما این کار را انجام دهید، از همسرتان یا اطرافیان قابل اعتماد درخواست کمک کنید و حتما به این مسئله فرزندتان رسیدگی کنید.

سربلند باشید مثل شمشاد

تجربه شما

دختر خواهر من سالها پیش اینطوری شده بود لیوان رو هزار بار می شست تا آب بخوره تا اینکه مامانم بهش گفت تو کثیفی دست به من نزن نزدیک من نشو وقتی دختر خواهرمن میرفت لیوان رو بشوره مامانم خیلی جدی بهش میگفت لیوان رو کثیف نکن بده خودم بشورم حتما این عمل رو انجام بده خودت نه مامانت یا خاله اش یا عمه هاش حتما نتیجه می گیری.

ضمنا حواست باشه نگین چون تو وسواس هستی مامان بزرگت اینطوری میکنه به روش نیارین

دختر خواهرمن زود خوب شد همون دوسه روزی که مامانم اونطوری کرد ما هیچی نمیگفتیم فقط منتظر عکس العمل دختر خواهرم بودیم