پریود شدن زودتر از موعد

سلام خسته نباشید.من 4 ماهه اقدام کردم برای بارداری. قبل از اقدام سیکل پریودی من 28 روزه بود ولی از ماه اول اقدام سیکلای من 23 روزه یا کمتر شده. یعنی خیلی زودتر از موعد پریود میشم. سه ماه اخیر رنگ پریودم خیلی روشن شده بود در صورتیکه قبلا اصلا اینطور نبود. من آزمایشات هورمونی رو قبلا دادم دوبار هم سونوگرافی رفتم فقط گفتن رحمت دو شاخه ست ولی نه کیست داشتم نه چیزی. از اواخر اردیبهشت هم شروع به خوردن یدوفولیک. ویتامین سی و زینک و ویتامین ای کردیم هم خودم و هم همسرم. ولی بازم باردار نشدم. خواستم باهاتون مشورت کنم و بپرسم اگر جدی و لازمه من تحت نظر پزشک باشم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 31 جنسیت زن شغل کارشناس آزمایشگاه(دانشجوی دکترا) وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به شرح حال شما اگر تا سه ماه آینده باردار نشدید آن وقت بهتر است به پزشک مراجعه نمایید تا علت مشکل شما بررسی شود موفق باشید.