کم بودن دور سر کودک

با سلام و عرض ادب

دختر من الان ۱۵ ماهشه

دور سرش خیلی کمه ۴۲ هست.

الان یعنی دختر من سرش دیگه رشد نمیکنه؟

توروخدا قشنگ به من توضیح بدین خیلی نگرانم

با دور سر ۳۱ بدنیا اومد

من پره اکلامپسی بودم دخترم طفلی تو فشار بود😢😭 با وزن ۲۱۵۰ بدنیا اومد.

دکتر بردم عکس گرفتم گفتن هنوز یک کوچولو بازه جمجه و امکان رشد هست وای من مدام متر دستمه همون ۴۲ مونده اخه.

امکان رشد سر دخترم هنوز هست آیا؟

من نمیدم سر بچمو بشکافن نمیتونم یعنی.

توروخدا الان من دقیقا چیکار کنم؟ لطفا لطفا کامل بهم توضیح بدین من تکلیف خودمو بدونم مردم از هر روز نگرانی و غصه.

خدا خیرتون بده.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

باسلام و عرض ادب

دوست عزیز نحوه صحیح اندازه گیری مهم است که خطا نداشته باشید.در بررسی ها روند رشد مهم است که از بدو تولد تا حال هر ماه سر چه میزان رشد داشته است. بعد از یک سالگی رشد دور سر بسیار کم می شود حدودا ماهی 25/. سانتیمتر. بهتر است برای اندازه گیری صحیح و راهنمایی های لازم نزد متخصص اعصاب کودکان بروید.