امکان بارداری بعد از قرص اورژانسی

سلام خسته نباشید من درتاریخ ۱۶شهریور نزریکی داشتم فردای آن روز ساعت ۱۲ قرص اورژانسی خوردم ۲۶ پریود شدم دوباره چون قصدبارداری دارم تاریخ ۵ مهر نزدیکی داشتم الان یعنی ده روز هست زیر شکمم احساس میکنم چیزی تکان می خوره امکان اینکه باردار باشم هست؟ مرسی از پاسخ دادن شما

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۷ جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز به این شکل از روی علائم نمی توان صد درصد تشخیص بارداری را داد باید صبر کنید تا زمان پریود شما فرا برسد اگر تاخیر در پریود خود داشتید آن وقت تست بارداری انجام بدهید تا وضعیت شما مشخص شود موفق باشید.