علت خروسک کودک ۲۲ ماهه

پسرم ۲۲ ماهشه و دوماه پیش از شیر گرفتمش. بد غذا هم هست. چند روز پیش حالش بد شد تب کرد و سرفه میکرد بردمش پیش دکتر متخصص ، گفت خروسک گرفته بهش یک آمپول دگزامتازون داد که همون روز زدیم و شربت پلارگین کیدز هر ۸ ساعت یکبار دونیم میلی گرم و ایبوپروفن ۶ ساعت یکبار ۵ میلی گرم و سیتریزین روزی دو نیم میلی گرم و قطره بینی سدیم کلراید هر شیش ساعت سه قطره. من همه رو رعایت کردم و دستگاه بخور گرم هم تو خونه روشن کردم. امروز بعد از سه روز مصرف داروها سرفه هاش بیشتر شده. چیکار کنم؟ عطسه میزنه از بینیش خلط سبز رنگ میاد. اسهال نیست. تب هم نداره. ولی سرفه میکنه. سابقه بستری هم نداشته

بهش چهار تخم گیاهی هم میدم تا گلو و سینه اش نرم بشه.

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

سرفه ها در هفته اول رو به زیاد شدن میشوند و خلطی میشوند و از روز ۶الی۷ به بعد تا روز ۱۴ علایم رو به بهبودی میرود

سبز بودن ترشحات دلیل بر عفونت نیست.

برای خروسک باید از بخور سرد استفاده کرد نه گرم

اگر معاینه خوب بوده داروها را تا روز ۱۴ ادامه دهید.