شب ادراری کودک چهار ساله

1345 بازدید 5 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید من پسرم 4 سال و 10 ماهشه از دو سالگی که از پوشک گرفتمش شب ادراری داره همه راه ه ها رو امتحان کردم ولی خوب نشده دیگه نمیدونم چیکار کنم؟ لطفا کمکم کنید 🙏

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

شب ادراری تا ۵ سالگی نیاز به دارو ندارد.

آزمایش قند و ادرار داده شود.

از جدول تشویق استفاده شود، ملحفه ها تعویض شود ،کودک قسمتی از ملحفه اش را بشوید و اصلا تنبیه نشود. از ساعت ۷شب به بعد چای و مایعات و شکلات نخورد.

از ۵ سالگی به بعد دارو میتوان استفاده کرد

تجربه شما

 آزمایش داده مشکلی نداره .تشویقش کردم همه این کارایی که گفتین و انجام دادم ولی تاثیری نداشت اینقدر ملحفه شستم که دیگه خسته شدم الان حدود 8 ماهه شب که میخواد بخوابه پوشکش میکنم .چه قرصی میدن؟ عوارض نداره؟

پسر منم همینطوری بود

طول روز حتما دستشویی ببرش

قبل خواب بهش مایعات نده و ببرش که تخلیه بشه

و از همه مهمتر اینکه دو ،سه بعد از اینکه خوابید بیدارش کنین

حتما جواب میده

پنج سالگی به بعد چه دارویی باید مصرف بشه؟

عوارض نداره

پسرم دوسال و سه ماهشه چطوری میتونم از پوشک بگیرمش هنوزم حرف نمیزنه و کنترل مثانه نداره

از ۵ سالگی به بعد چه دارویی داره؟