پانزده مهر ماه پارسال درد زایمانم شروع شد و به اندازه دو شب درد میکشیدم در بیمارستان شب دوم کیسه آبم ترکید و بچم مدفوع کرد به دکترم اطلاع دادن اما گفت موردی نداره فردا عصر اون روز نبض بچم چک کردن و متاسفانه نبضش پریده بود طی این دو روز دکترم اصلا نیومد بالا سرم فقط به اندازه چند دقیقه اومد که من و همراهم به پاش افتادیم سزارین شم اما قبول نکرد تو ریکاوری فهمیدم بچم ایست قلبی کرده. از دکترم شاکی شدم و بچمو کالبد شکافی کردن جواب کالبد شکافی و نمونه خون به این صورت که علت فوت جنین سندروم جنینی (زجر جنینی به دنبال اختلال اکسیژن رسانی به جنین ) که می تواند دلایلی از جمله زایمان سخت، کم‌خونی مادر، کمبود مایع امنیت تیک در اطراف جنینی وجود مدفوع جنین در مایع امینوتیک و مسدود شدن راه های هوایی جنین باشد خواهش میکنم منو کمک کنید توان گرفتن وکیل ندارم از نظر مالی. ضمنا اینم بگم همسرم پول سزارین رو برای دکتر ریخته بود از قبل و گفته بود اگر من درد داشتم زود سزارین شم اما دکترم اصلا اجازه سزارین نداد زمانی سزارین شدم که بچم نبضش پریده بود به نظر شما آیا ممکن قانون رای رو به دکترم بده تمام پرونده های بچمو که هر ماه چک میشدم دارم همشون سالم. خودمم کم خونی ندارم

اطلاعات تکمیلی

سن 31 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام و عرض ادب

1. قبل از هر چیز تسلیت عرض می کنم بخاطر اتفاقی که برای شما افتاده

2. شما دو راه دارید یکی شکایت کیفری با عنوان قصور پزشکی در دادسرا که پرونده تشکیل میشه و مدارک شما به پزشکی قانونی فرستاده میشه و در اونجا کمسیونی متشکل از پزشکان متخصص موضوع تشکیل میشه و مدارک شما و مدارک بیمارستان بررسی و دفاعیات دکتر مذکور شنیده و نهایتا نظری در این خصوص صادر می شه که مبنای نظر دادسرا در خصوص مجرم بودن یا نبودن دکتر هست. که در صورت مقصر قلمداد کردن دکتر جزای نقدی و حتی تعلیق از شغل را نیز می تواند برای ایشان در پی داشته باشد علاوه بر این که دیه نیز باید پرداخت نماید. فقط مسئله ای که مطرح هست خیلی موارد قصور پزشک به ندرت رای صادر میشه مگر این که دلایل خیلی قی باشد.

2. راه دوم شکایت از پزشک از طریق نظام پزشکی هست که در اونجا هم کمسیونی تشکیل و مدارک پزشکی بررسی میشه و در صورت اثبات تخلف، پزشک از لحاظ انضباطی جریمه میشه و بیشتر تنبه های شغلی در نظر گرفته میشه مثل تنزیل درجه یا تعلیق پروانه طبابت و...

3. در صورتی که توانایی وکیل گرفتن ندارید به کانون وکلای استان محل زندگی تان بروید و از قسمت معاضدت قضایی کانون وکلا تقاضای وکیل معاضدتی نمایید در صورت احراز شرایط به شما وکیل رایگان معرفی می شود تا بصورت رایگان وکالت شما را بر عهده بگیرد. قبل از مراجعه تلفنی از همان قسمت مشاوره بگیرید.

موفق باشید