دفعات نزدیکی برای بارداری

سلام من قصدبارداری دارم دکترم گفته بعد پریودم یک شب درمیون نزدیکی کنم درحال حاضر خیلی نیاز جنسی دارم اشکالی داره هر شب نزدیکی کنم برای بچه دار شدن احتمالش کم نمیشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

اگر هر شب نزدیکی داشته باشید کیفیت اسپرم کاهش پیدا میکند و همچنین میتواند موجب تغییر فلور نرمال واژن شده و دچار عفونت شوید. لذا بهتر است با تغییر نوع تغذیه روابط را به یک شب درمیان کاهش دهید. روز خوش