صحبت کردن کودک 15 ماهه

سلام پسر من دو سال و دو ماهشه و الان حدودا 15 تا کلمه میگه نه بیشتر هر چی باهاش صحبت میکنم و تو چشماش نگاه میکنم و کلمات رو میگم بی فایده است و اصلا به جز این چند تا کلمه چیز دیگه ای نمیگه اونم بعصی وقتا این کلمات رو میگه نه همیشه و اصلا هیچ جمله ای تا الان نگفته و فقط با اشاره حرفاش رو میگه ولی از لحاظ شنوایی کوچک ترین صدا ها رو هم میشنوه میشه راهنمایی کنید که این طبیعیه یا نه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

گفتاردرمانگر

سلام وقتتون به خیر

عزیزم باید وضعیت درک و شناخت کودکتون بررسی بشه شاید اون چیزا و کلماتی که میگه تنها چیزایی باشه که واقعا میشناسه و بقیه چیزهایی که شما سعی دارید بهش بگید براش جذاب نباشه و یا چندان درکی از کاربردش نداشته باشه.

علاوه بر درک وضعیت بازی های کودکتون و ارتباطش هم بهتره چک بشه.

موفق باشین