سلام پسر من دو سال و هفت ماهشه و وزن تولدش 3450 بوده و الان 12 کیلوئه؛ قدشم 93 در مقایسه با بچه های هم سنش فکر میکنم قد و وزنش کم تره؛ آیا خوبه یا نه؟

اگه خوب نیست چیکار کنم؟ برای قدش بلند بشه چیکار کنم؟ باهاش چه ورزشی بکنم یا چه غذایی بهش بدم؟ ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 2سال وهفت ماه جنسیت مرد شغل بخوروبخواب وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب

با توجه به وزن زمان تولد کمی کمبود وزن دارد. رشد قدی خوبی دارد.

برنامه غذایی سالم و مقوی داشته باشد. لبنیات و میوه و سبزیجات تازه، گوشت ومرغ و ماهی در برنامه غذایی بگنجانید.

در رشد قدی عامل وراثت نقش مهمی دارد. قد کودک شما هم تا حال رشد مناسبی داشته است.