آمپول HMG و بارداری

164 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام. وقت بخیر

من تنبلی تخمدان دارم تو دوران عادت سونوگرافی هم دادم بعد تجویزشون قرص لتروزول و کلوموفین بوده از شب ۳ عادت تا ۵ شب و البته آمپول HMG که تو سه روز باید بزنم. که گفتن زیر جلدیه. منم تو شهر خودمون این آمپول و خریدم به اسم فولیتروپین آلفا ۷۵ واحد بین المللی (سینال اف) خواستم بدونم این آمپول مشابه که نیست منظورم اینه که اصل این آمپول همینه که پشت کارتنش نوشته؟ چون بعضی ها بهم گفتن که ممکنه داروخونه ها مشابه بدن خواستم در اصل بودنش مطمئن بشم. و اینکه این آمپول رو بازو میزنن؟ صبح یا بعدازظهر، ناشتا یا غیر ناشتا باشه فرقی میکنه؟ زمان مناسبش کیه؟!

بعد یک سوال دیگه اینکه این آمپولو زدم میتونم استحمام کنم یا فقط استراحته و نباید کاری انجام بدم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز نگران نباشید خیر مشکلی ندارد زمان مناسب تزریق آن با توجه به سایز فولیکول تخمدان شما توسط پزشک معالج مشخص می شود . خیر استحمام مشکلی ندارد موفق باشید.

تجربه شما

تاریخشو گفته کی باید بزنم اما نمیدونم باید ناشتا باشم یا نه یا اینکه صبح باشه یا بعدازظهر فرقی میکنه یا نه؟

بعد اینکه هر ۳تا رو روی بازو میزنن؟یا اینکه بخوان رو هر دو راز و بزنن فرقی نداره؟

@mahyaaaaaaaa

خیر نیازی به ناشتا بودن نیست همه آمپول ها را در یک ساعت سعی کنید تزریق نمایید خیر محل تزریق یکی نیست موفق باشید.