علت گل مژه زدن چشم کودک

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 59 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام . من یک پسر سه ساله دارم که چشمهاش خیلی گل مژه میزنه می خوام علتشو بدونم و از چی می تونه باشه ؟ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

بروز گل مژه نشان دهنده کمبود یا بیماری خاصی نیست اما رعایت بهداشت فردی و شستن دستها و پرهیز از بردن دست به چشم ها میتواند به کاهش آن کمک کند.

تجربه شما

خیلی ممنون از پاسختون . یعنی نیاز نیست به چشم پزشک مراجعه کنم . در ضمن من خیلی بهداشتشو رعایت می کنم ولی باز گل مژه میزنه . خیلی نگرانم