بخیه زایمان طبیعی

سلام و خسته نباشید

۱۸ روزه که زایمان طبیعی کردم و ۳ تا بخیه خوردم.

زایمان اولم هست. احساس میکنم از قسمت مخرج ادرار حس دفع دارم که نمیدونم از رحم هست یا جای دیگه . یعنی ممکنه افتادگی رحم بگیرم؟ و چقد زمان میبره بخیه هام بیفته و بخیه های داخل خوب بشه؟

مامام گفته که یکی از بخیه هام هنوز خوب جوش نخورده و چرک خشک کن مصرف میکنم و هر روز با سرم و بتادین میشورم و با سشوار خشک میکنم و روزی ۲ مرتبه پماد دکتر ژیلا برای ترمیم زخم میزنم. یکی از بخیه هام کمی برجستگی داره که شدید نگرانم کرده اثرش بمونه!

از رابطه  شدید میترسم. از دردش میترسم و از اینکه حس میکنم زایمان طبیعی باعث شده رحمم شل و گشاد شده باشه و باعث دلسردی شوهرم بشه . چطوری با این مساله کنار بیام؟

با تشکر

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز نگران نباشید شما تازه زایمان کرده اید و ۶ تا ۸ هفته بعد از زایمان طبیعی رحم به حالت اول بر می گردد بهتر است تا ۴۰ روز بعد از زایمان طبیعی نزدیکی نداشته باشید، موفق باشید.