سلام . من  ۲۲ سالمه ۷ ماهه عروسی کردم ۱۴ ماه هم نامزد بودم شوهرم ۲۵ سالشه و من الان ۵ ماهه باردارم شوهرم شدید وابستگی داره به خانوادش و این باعث میشه من به مرور از خانوادش دلسرد بشم هر جا میریم مادرش میاد .خونمون طبقه بالای خونه مادر شوهرم هستش خودش شوهر داره ولی دست و پا گیر منه همیشه . هرچی میخورم تو خونه شوهرم اصرار داره برای اونا هم ببره درسته خانوادشن ولی هر چیز حد و حدود خودشو داره شوهرش میره سالن ورزشی شوهر من هرجا باشه خودشو میرسونه که اون تنها نمونه فقط حرف خانوادشو میزنه دلسوزی اونا رو میکنه خسته ام کرده انگار بچه دوساله است وابستگی حدی داره. بابای شوهرم میره گردش با دوستاش بعد مادرش باید همراه من بیاد منم صبرم تموم شده از این بچه بازیاش فقط طلاق به سرم میزنه کمکم کنید تو رو خدا باید تغییر کنه اینجوری نمیتونم. طلاقمو میگیرم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزیزم. متوجه ناراحتیت هستم. این شرایط آزار دهنده هست. از اونجا که بسیار آزرده شدی و باردار هم هستی اولا سعی کن در این دوره خاص که حساسیتهات بیشتر هست تصمیم جدی برای زندگی نگیری و فارغ بشی. دوما در اولین فرصت با هر ترفندی که ممکن هست بصورت زوجی به مشاور مراجعه کنید. باید آگاهی لازم راجع به کنترل حدود روابط با خانواده خودش و شما به ایشون آموزش داده بشه. متوجه باش که تمرکز زیاد بر این نکته همه  رابطه رو تحت الشعاع قرار نده. همسرت احتمالا مرد عاطفی هست که الان نتونسته تعادل مناسب در روابط رو برقرار کنه. به ایشون محبت کن و کیفیت رابطه دو نفره رو بالا ببر. انشالله با کمک کارشناس میتونید بر این مشکل فائق بیایید.