سلام خسته نباشید

دیشب خونه خواهر شوهرم دعوت بودیم مادر شوهرم زود رفته بود ما که رسیدیم سریع گفت دامادش با مدیر ساختمون دعواشون شده و یک کم پیاز داغشو زیاد کرد که شوهرم جوش آورد و رفت دعوا کرد بعد که اومدیم خونه میگم دعوا کردن و فحش دادن درست نیست و البته چند بار این کار رو کرده و هر بارم گوش نمیده و هر دفعه هم مادر شوهرم تحریکش میکنه بعد میشینه میگه منو استرس ننداز پسر واقعا آدم چقدر میتونه پررو باشه چیکار کنم من اصلا دوست ندارم شوهرم دعوایی باشه منو خیلی دوست داره ولی هرچی در این مورد بهش میگم گوش نمیده تو روخدا کمکم کنید وقتی دعوا میکنه استرس میگیرم تمام بدنم میلرزه چون تو دعوا خودشو میزنه 😔😔 مادرش باعث همه دعواهایی که این میکنه می شینه الکی میگه فلانی فلان چیز رو گفت

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز... شما بايد با همسرتون صحبت كنيد و ايشون رو متقاعد كنيد كه پيش يک مشاور رفته و برای مشكل خود زنی و پرخاشگری زياد، مهارت كنترل خشم رو ياد بگيرن . برای كنترل خشم يک سری تكنيكها هست كه ميشه آموزش ديد ! بهشون پيشنهاد بدين به مشاور مراجعه كنن و آموزش ببينن 🙏🏻