پرخاشگری کودک 10 ساله

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 38 بازدید 2 تبادل تجربه

با عرض سلام

راستش به یک مشكلی برخوردم، خیلی مشكل جدی دارم. مشكل من، مشكل برادر زاده ام هست، یک برادرزاده دختر و 10 ساله دارم امسال كلاس پنجم رفته، متاسفانه فرزند طلاق هستش و دختر خیلی باهوشی هم هست ماشالله، متاسفانه نه پدر و نه مادرش هیچكدوم سراغش رو هم نمیگیرن. ما همه تو خونه خیلی دوستش داریم فقط مامانم با یكی از خواهرام كه خودش هم یک دختر داره خیلی اذیتش میكنن البته ناگفته نماند ما سه تا خواهر خیلی تلاش میكنیم از مامانم و اون یكی خواهرم دورش كنیم. از لحاظ پوشاك و تفریح و خورد و خوراك خداروشكر هیچی كم نداره ولی تازگیها پرخاشگر شده یعنی زود عصبی میشه انگار طاقت هیچكس رو نداره به نظرتون چكار كنم كه یكم حالش بهتر باشه

اطلاعات تکمیلی

سن 35 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام و درود

دوست عزیز اشاره نکردید که با پدر یا مادرش زندگی میکنه یا پدر بزرگ مادربزرگ؟
برای رد کردن بحران طلاق و گذراندن دوره سوگ حتما از مشاور کمک بگیرید و به صورت کلی اگر بخوام راهکاری بگم که کمکتون کنه اینه که خیلی باهاش زمان بگذارید و به حرفاش گوش بدید و تشویقش کنید که از احساسات منفیش باهاتون حرف بزنه و از خشمهاش بگه که این منجر به تخلیه هیجانی میشه و از حجم پرخاشگریش کم میکنه
یک سرپرست ویژه براش انتخاب کنید و همه اموراتش مثل پیگیری مسایل درسی و خوراک و پوشاک و تفریح با یه نفر باشه و رها و آشفته بین چند نفر ناظر نباشه

موفق و پایدار باشید

تجربه شما

در حال حاضر به صورت موقت پیش مامان و بابام هستش و منم ازش مراقبت میكنم تمام هزینه هاش اعم از پوشاک تحصیل طلا و تو جیبی همش با منه خداروشكر از اون موقع كه این پیام رو فرستادم كلاً تمام وقتم با خودش میگذره و كج خلقیش خیلی كمتر شده بیشتر هم با درسهاش وقت میگذرونیم. مرسی بابت لطفتون

حتی امروز بخاطر باباش گریه كرد مقصر هم مامانم بود. باباش اومده بود آرایشگاه محله ما نیوده بود یه سر به دخترش بزنه مامانم هم بلند اومد گفت. برادرزاده ام قربونش برم چقدر گریه كرد. نزاشتم زیاد گریه كنه و حواسش رو پرت كردم به جاهایی دیگه كه یكم بخنده. واقعاً نمیدونم چكار كنم.