علائم تشنج در پسر دو ماهه

سلام خانم دکتر تورو خدا کمکم کنید پسرم 2 ماه و نیمشه دیشب یه حالت عجیبی به مدت 10 ثانیه داشت دستاش رو مشت کرد زیر چونش و چشماش راه رفت و موقع این اتفاق بیدار بود. خانم دکتر موقعی که 6 روزش بود متاسفانه خوابم میگیره از دستم میفته. سی تی اسکن شد و نوار مغز خداروشکر نه شکستگی داشته نه خونریزی تو روخدا راهنمایی کنید. تو شهر ما دکتر مغز و اعصاب کودکان نداریم. اون موقع هم که افتاد بردمش تهران.

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

چنین موارد حساسی نیاز به بررسی همه جانبه و انجام معاینات و بررسی های پاراکلینیکی دارد لذا در صورت وجود حرکات مشکوک به تشنج در نوزاد حتما باید به متخصص مغز و اعصاب کودکان مراجعه شود حتی اگر بررسی قبلی سالم بوده است .