كم كاری تيروييد و اقدام به بارداری

سلام خانم دكتر من چكاپ كامل قبل بارداری دادم و تيروييدم كم كاره هفت هستش. ميخوام اين ماه اقدام كنم و نميتونم به دليل فشار خانواده همسرم بيشتر صبر كنم رفتم دكتر غدد و گفت كه اصلا نبايد اقدام كنم واسه بارداری الان سوالم از شما اينه مگه نميشه هم دارو مصرف كنم تيروييدم كنترل كنم و هم باردار بشم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز اگر تازه شروع به مصرف قرص کرده اید خیر نمی توانید اقدام به بارداری داشته باشید زیرا کم کاری تیروئید خطر سقط را بالا می برد  بعد از یک ماه از مصرف قرص می توانید برای بارداری اقدام کنید موفق باشید.