سلام

ببخشید پسرم من نه ماه و پنج روزشه ولی هنوز چهار دست و پا راه نمیره هرچقدر هم اسباب بازی و اینا جلوش میریزم و روی شکم میزارمش اصلا خودشو حرکت نمیده که برشون داره

بدون کمک میشینه ولی گاهی هم میفته از 6 تا 9 ماهگی فقط 2 سانت قد و 700 گرم وزنش اضافه شده تو این مدت دندون درمی آورد و کم اشتها شده بود وزن تولد 3 کیلو و قد 51 سانت بود

پسرم تو 36 هفته به علت انقباض هایی که داشتم سزارین شد ولی بعد از تولد حالش خوب  بود و زیر دستگاه نرفت

خواستم ببینم روند رشدش مشکلی نداره؟

ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر جسمی کودکان

سلام والد گرامی

اطلاعات مختصری در مورد رشد حرکتی کودکتون نوشتید، فقط نوشتید که میشینه و این کافی نیست!

با توجه به بقیه اطلاعات به نظر میرسه مشکل خاصی نباشه و برای چهار دست و پا رفتن هم هنوز دیر نشده و یکی دوماه دیگه بچتون فرصت داره.

اگر در سنجش قد و وزن و معیارهای رشدی در مراکز بهداشت به رشد قد و وزن ایرادی ندیدن و در رنج نرمال قرار داره پس جای نگرانی نیست.

اگر تمایل داشتید در مورد رشد حرکتیش بیشتر بهتون اطلاعات بدم لطفا موارد زیر رو برام بنویسید:

۱. کودک از شکم به پشت غلت میزنه یا نه؟ برعکسش چطور؟

۲.در حالت خوابیده روی شکم آرنجاشو صاف می‌کنه و با کف دستش تحمل وزن کنه؟

۳. الگوی نسشتن چطوره؟‌ آیا تکیه میده؟ با کمک دستاش میشینه؟ یا بدون کمک؟

۴. سینه خیز میره؟ یا حداقل برای رفتنش تلاش میکنه؟

۵. گردن گرفتنش چطوره؟ در همه وضعیت‌ها کنترل گردن رو داره؟