مجردم ۲۴سالمه از فروردین تا تیرماه قاعده نشدم با قرص مدروکسی پروژسترون بعد از چند روز طی ۱ ماه دوبار قاعده شدم شهریور هم کامل قاعده شدم اما قرار بوده ۶ شهریور قاعده بشم ۸ شهریور شدم اما کمه

فقط لکه های قهوه ایه و رگه های قهوه ای میاد.

گاهی هم یه مقدار خون قرمز همراه با تکه های قهوه ای رنگ دون دون یا شبیه تکه های دستمال کاغذی

بنظرتون علتش چیه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام  مشکلات هورمونی، کیست،.‌‌.. میتواند از عللش باشد. حتما آزمایشات هورمونی و سونو انجام دهید تا وضعیت رحم و تخمدانهایتان مشخص شود و براساس نتایج داروی مناسب را دریافت کنید. کاهش وزن و ورزش را فراموش نکنید. روز خوش