عصبانیت همسر

سلام خسته نباشید. شوهرم خیلی از کاراشو با بی احتیاطی انجام می ده ولی خدا نکنه من یک کارم مشکل داشته باشه یک سره غر میزنه تا من قاطی کنم بعدش آروم میشه .و وقتیم عصبی میشه نگاه نمیکنه که اطراف کی هست یک ریز شروع میکنه به حرف زدن.همین کاراش باعث شد تیرویید بگیرم و پرخاشگر بشم. اصلا حرف زدن عاشقانه بلد نیست همش با دعوا

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام
دوست عزیز در ابتدا باید متوجه بشید دلیل بد خلقی همسرتون چیه وبرای رسیدن به این هدف باید مهارت ارتباط برقرار کردن بطور موثر بلد باشید بطور مثال وقتی همسرتون عصبی وپرخاشگر هست سعی نکنید باایشون مقابله به مثل کنید موقتا محیط رو ترک کنید وبعد که از شدت هیجاناتشون کم شد باهاشون صحبت کنید وعلت رو جویا بشید.وقتی میخواهید علت مساله ای رو بپرسید سعی کنید با فعل ‌‌‌«من» جمله هاتون رو شروع کنید تا همسرتون حالت تدافعی نگیره وارتباطتون قطع نشه مثلا بگید:من خیلی آشفته میشم وقتی تو عصبانی میشی ونمیدونم باید برای آروم کردن چکار کنم چون دلیل عصبانیتت رو نمیدونم ......این تکنیک کمک میکنه تا بتونید کمی کیفیت رابطه تون رو بالا ببرید .یا در مواقعی که ایشون آروم هستند با هم قرار بگذارید موقع عصبانیت بحث رو متوقف کنید ومثلا به یک ساعت بعد موکولش کنید چون در اون حالت هرچی بیشتر ادامه بدید اوضاع خراب تر میشه .وهمچنین سعی کنید موقع صحبت راجع به مشکلات پیش اومده بیشتر راجع به احساس خودتون صحبت کنید نه راجع به همسرتون .هرچه ببشتر روی خودتون تمرکز داشته باشید میتونید از حالت تدافعی همسرتون کم کنید وشرایط برای یک رابطه موثرتر رو تسهیل کنید.
موفق باشید