سلام و عرض‌ ادب وقتتـون بخیر

نـوزادم 50 روزشه، از شیرخودم تغذیه میکنه فقط شبها موقع خواب 60 تا شیرخشک ببلاک میدم بهش به‌ عنوان کمکی

مدت 2 هفته ست که هر 2-3 روز شکمش کار میکنه، اونم بصورت سفت نیست، روانه. نفخ شکم خیلی داره، بـدبـو هست

مشکلی نیست؟ آیا طبیعیه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب

باتوجه به اینکه از شیرخودتان هم تغذیه می شود بنابراین به رژیم غذایی خودتان نیز توجه کنید و از مصرف مواد غذایی نفاخ بپرهیزید. کار نکردن شکم تا یک هفته ایرادی ندارد و بیشتر از آن باید به پزشک مراجعه کنید.