ترک عادت شير خوردن نوزاد در خواب

با سلام و خسته نباشيد

نوزاد دخترم پنج ماهشه و فقط تو خواب شير ميخوره دكتر بردم گفت عادتش شده و بايد تركش بدی الان نميدونم چجوری تركش بدم همشه گريه ميكنه از طرفی هم مادر شوهرم كه با ما زندگی ميكنه همش ميگه با شيشه بهش بده و من ميدونم اگه اينكارو بكنم ديگه اصلا سينه ام را نميگيره.

چه جوری تركش بدم؟ به چه روش؟ ميتونم با قطره چكون بهش شير بدم؟ غذای كمكی هم ميخوره . لطفا راهنمايم كنيد

پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب

وقتی کودکتان بیدار است و گرسنه است و شما غذای کمکی بدهید بنابراین گرسنگی برطرف می شود و دیگر شیر نیز نمی خورد و  طبق عادت وقتی بخوابد تقاضای شیر می کند. پس وقتی کودک بیدار است، شما الویت را شیر قرار دهید و بعد غذای کمکی. یعنی وقتی بیدار است و گرسنه است در محلی مناسب در وضعیت های مختلف شیردهی را امتحان کنید مثلا نشسته، ایستاده و ... . استفاده از شیشه و... نیز به خودتان بستگی دارد که کودک چگونه قبول کند و البته نباید به گونه ای باشد که دیگر از سینه شیر نخورد.  وضعیت خوابیدن کودک هم  تغییر دهید مثلا اگر خودتان کنارش می خوابید و شیر می خورد باید این کار را نکنید. باتوجه به گفته خودتان که مادرشوهرتان با شما زندگی می کند می توانید در خواباندن کودک کمک بگیرید که به مرور این عادت حذف شود.