زمان مناسب غربالگری ها

سلام ببخشید من شنیدم بهترین زمان غربالگری مرحله اول از دوازده هفته صفر روزه ولی من ۱۱ هفته ۵ روز سونوشو انجام دادم آزمایششم روز بعدش غربالگری مرحله دومم آزمایششو ۱۶ هفته ۳ روز انجام دادم که اینم شنیدم بهترین زمانش تو ایران ۱۵ هفته بوده حالا میخواستم بدونم امکانش هست بخاطر این دیر و زود شدن مشکلی بوده باشه و نشون نداده باشه نگرانم میشه توضیح بدید

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز خیر نگران نباشید غربالگری مرحله اول را از هفته ۱۱ تا ۱۳ هفته بارداری می توان انجام داد غربالگری مرحله دوم را از هفته ۱۴ بارداری به بعد می توان انجام داد بنابراین زمان انجام غربالگری جنین شما مناسب بوده است و جای نگرانی وجود ندارد، موفق باشید.