اختلاف با همسر در دوران عقد

سلام. من ۲۵ سالمه و شوهرم ۲۳
۲ سال و ۸ ماهه عقد کردیم
من خونه دانشجویی داشتم قبل عقد. بعد از عقدم همسرم با من زندگی میکنه و هر از گاهی میره خونه خودشون
از دو شهر مختلف هستیم و الانم در یک شهر دیگه ساکنیم و تو این شهر فقط خانواده همسرم هستن

مشکلات همسرم:
۱_همسرم تاحالا نشده که خودش برای من چیزی بخره یا بگه بریم برات بخرم هر وقت هم خودم اسم خرید رو بیارم مخالفت میکنه
۲_ همه جا میگه تنهایی برو و اصلا همراهی نمیکنه
۳_ وقتی من در مورد خانوادش گلگی میکنم به بدترین شکل ممکن باهاشون درمیون میذاره طوری که بین منو خانوادش دلخوری ایجاد میشه
۴_ مدام از ظاهر من ایراد میگیره درحالی که بهتر از زمان آشناییمون شدم ولی خودش هیچ تلاشی برای ظاهرش نمیکنه و ایراد گرفتن های بیش از حدش اعتماد بنفسم رو پایین آورده
۵_هیچ جا دوست نداره بیاد و با همه چی مخالفت میکنه مثل سینما_ مسافرت و... با اینکه توقعم پایینه و درکش میکنم
۶_ همیشه میگه وضع مالیم بده درحالی که نسبت به خیلی ها بهتره
۷_ تنهایی برای خودش خرید میکنه و حتی چیزهای غیرضروریم میخره ولی برای من نه
۸_ جلو خانوادش اونجوری که باید احترام بذاره نمیذاره بخاطر همین کوچکترین عضو خانوادشونم به خودش اجازه توهین میده
۹_ مدیریت بین همسر و خانواده رو اصلا بلد نیست و همیشه دو طرف ازش ناراضی اند

۱۰_ سر قول و قراراش نمیمونه مثلا قول داده بود که سریع درس رو تموم کنه و بره سربازی نهایتا تا آخر شهریور ولی حالا درسشم تموم نکرده و معلوم نیست کی میخواد بره... اصلا قراره بره یا نه و همه چیز رو خیلی کش میده...
۱۱_ همیشه از خانوادش طرفداری میکنه حتی اگه حق با من باشه
۱۲_ خودش و خانوادش خیلی قدرنشناس اند و اصلا خوبی به چشمشون نمیاد
۱۳_من دوست دارم تو عمل بهم ثابت بشه دوستم داره ولی فقط به زبون میاره من هر مشکلی داشته باشم کمکم نمیکنه و پشتم نیست حتی تو کارهای کوچیک...

ممنون میشم راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و وقت بخیر

ببینید خانم عزیز ۲ مسئله وجود دارد اولین مورد اینکه دیدگاه شما در حل این مسائل نقش اساسی دارد .

در مورد اینکه مسائل تون حل بشه بهترین کار و راه حل صحبت کردن هست .در دوران نامزدی و آشنایی ممکنه این مدل مسائل پیش بیاد .با همسرتون صحبت کنید خواسته هاتون مطرح کنید برای آینده برنامه ریزی کنید .کتاب مهارتهای زندگی زناشویی رو پیشنهاد میکنم .