تکرر ادرار بعد از تزریق اچ سی جی

باسلام خدمت مشاورین عزیز. من دقیقا ۱۰ شهریور ساعت ۹ شب پریود شدم. روز ۲۰ شهریور آمپول Hmg زدم و روز ۲۲ شهریور رفتم سونوگرافی گفت ۲ تا فولیکول دارم و دکتر برام آمپول Hcg داد که زدم و شبش اقدام کردم به بارداری. دیروز که ۱۰ مهر بود و روز ۳۱ ام سیکلم، از صبح تکرر ادرار گرفتم بدون درد. دو روز برای عصر تکررم شدیدتر شد همراه با سوزش و شب هنگام احساس کردم لک بینی دارم رنگ قهوه ای. ولی هر چقد سعی کردم بدونم خون توی ادرارم بود یا از رحمم میومد متوجه نشدم. دیشبم تا صبح میرفتم دستشویی همش ولی الان ۵ صبح که بیدار شدم ۳ بار رفتم دسشویی هر دفعه احساس میکنم سوزشم کم شده ولی لک بینی رو دارم و فقط موقع ادرار کردن لک میبینم بقیه مواقع تمیزم. الان میخواستم بدونم این تکرر و سوزش و لک بینی علتش چیه؟ بنظرتون و آیا از بی بی چک استفاده کنم؟ چون امروز روز۳۲ ام سیکلمه. ممنون از پاسخگوییتون.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

اگر تاخیر پریود بیش از ده روز دارید از نظر بارداری چک شوید و آزمایش خون دهید و اگر همچنان تکرر ادرار دارید باید از نظر علائم مشکلات ادراری چک شوید و آزمایش انجام دهید. با پزشکتان مشورت کنید‌. شب خوش