درمان آکندروپلازی کودک

614 بازدید 1 تبادل تجربه

دختر برادرم یک سال و چند ماهشه. هنوز نمیتونه چهار دست و پا بره. هفت ماهه به دنیا اومده. هرکی این بچه رو دیده پرسیده چرا دستاش کوتاهه. من خودمم خیلی دستاشو کوتاه میبینم. انگشتاشم. خیلی تپل و کوتاهه. سرشم بزرگه. خیلی دکتر بردن. از دستاش عکس گرفتن. آزمایش ژنتیک دادن. آزمایش آکندوپلازی هم داده همه گفتن سالم. ولی هر کی این بچه رو میبینه فکر میکنه کوتوله ست. ما باید این بچه رو کجا ببریم بفهمیم مشکل داره یا نه؟ ظاهرش کاملا مشخصه با بچه های دیگه فرق داره.

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

دوست عزیز باید حتما به فوق تخصص غدد اطفال مراجعه کنید.

تجربه شما

دکتر غدد بردن. آزمایشاش سالم بوده. ولی هرکی میبینه میگه این بچه کوتوله ست