اقدام برای طلاق

با سلام

من چطوری میتونم اقدام به طلاق کنم تا مهریم رو هم بتونم بگیرم؟

همسرم خیلی خودخواه و مغروره و البته کمی بدگمان،خسته شدم از زندگی باهاش. چطوری میتونم اقدام به طلاق کنم؟ نصف مهریه ام عند المطالبه است.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور حقوقی

سلام وقت بخیر

شما هر زمانی که بخواهید میتونید مهریوتون رو مطالبه کنید،ولی شرایط شما برای طلاق دلایل و شرایط موجهی نیست ،طلاقتون میتونه با توافق انجام بگیره و حتی خودتون هم میتونید شخصا درخواست طلاق بدید اما دلایل ابرازیتون برای قاضی باید دلایل محکم و محکمه پسند باشه

موفق باشید