سلام دکتر ۲۰ سالمه. مدتیه خیلی بی حوصلم اصلا انگیزه ندارم، هدف دارم ولی اصلا اراده ندارم حتی حمومم به زور میرم نمیدونم چرا اینقدر تنبل شدم همش خسته ام احساس خواب آلودگی میکنم تا ۱۲ ظهر خوابم بیدار میشم یه چیزی میخورم بازم خوابم میاد و میخوابم اگه مامانم میگه این کار رو بکن همش میگم بعدا ولی نمیتونم خیلی بی برنامه شدم  الانم پشت کنکوریم به نظر شما چیکار کنم؟ درضمن من قبلا افسردگی داشتم و سیتالوپرام ۲۰ مصرف میکنم.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل در شرف قبولی پزشکی وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست گرامی

شما پشت کنکور هستید و فشار زیادی رو تحمل می کنید. افکار زیادی به شما فشار وارد می کند و گاهی چون احساس می کنیم قادر نیستیم کارها رو در حد عالی انجام بدیم کلا بیخیال می شویم و دست از تلاش بر می داریم به شما پیشنهاد می کنم برنامه ای برای خود ترتیب دهید تا در آن فرصتی رو به پیاده روی و ورزش اختصاص بدید و در مواقعی که اصلا حوصله ندارید یکی از کارهای عقب افتاده رو انجام بدید وقتی کارهای به تعویق افتاده زیاد میشن بی حوصلگی هم بیشتر میشه چون شروع می کنید به سرزنش خودتون و وقتی به کارهای تلنبار شده نگاه می کنید حالتون بد میشه و گاهی احساس می کنید برای انجام کارها نیاز دارید خیلی سرحال باشید و ممکنه هیچ وقت اون سرحالی که مد نظر شماست پیش نیاد.

در رابطه با دوز داروتون با روانپزشکتون در ارتباط باشید به علت این که کنکور رو پیشرو دارید ممکنه نیاز باشه داروی مصرفیتون تغییراتی داده بشه.