سلام و خسته نباشید آیا امکان شنیدن صدای قلب جنین در 5 هفته و شش روز وجود دارد با سونوگرافی واژینال چون من سونوگرافی واژینال انجام دادم  و در جواب سونوگرافی نوشته ساک حاملگی وجود دارد دارای جنین زنده می باشد ضربان قلب جنین قابل رویت و منظم است (fhr=117 bpm) سن حاملگی بر اساس crl=3/1 حدود 5 هفته و شش روز و بافت دسیدوال با واسکولاریتی در اطراف ساک حاملگی مشهود است علایمی از ضایعات فضاگیر solid یاcystic در لگن رویت نگردید و من تاریخ آخرین پریودم 25م رداد سال 97 بود و 26 تیر 97 هم بارداری شیمیایی داشتم و دکتر من میگوید امکان تشکیل قلب تو این هفته وجود ندارد آیا این سونوگرافی اشتباه است و در سونوگرافی صدای قلب رو هم شنیدم و آزمایش بتای من 4280 در تاریخ 24 مرداد بود آیا به این سونوگرافی میتوان اطمینان کرد و دکتر برای تاریخ 16 مهر هم سونوگرافی مجدد نوشته که در آن موقع 7 هفته و شش روزم است و دو روز پیش هم لکه بینی داشتم به رنگ قهوه ای کمرنگ و از قبل هم شیاف مصرف میکردم شبی یک عدد و بعد از لکه بینی دکتر گفت روزی دوتا استفاده کنم آیا شیاف ضرر دارد روزی دوتا و آیا امکان سقط هست با این وضعیت ممنون میشم اگه کامل جواب بدید

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

قلب در هفته ۴ بارداری تشکیل میشود و از طریق سونوی واژینال در هفته ۵_۶ بارداری قابل تشخیص است پس اگر در مرکز معتبری سونو شده اید و قلب رویت شده است و ضربان را هم شنیده اید پس به آن اعتماد کنید و میتوانید برای اطمینان بیشتر سونو را در هفته های بعد تکرار کنید. اگر بر اساس بررسی انجام شده و صلاحدید پزشک دارو را تجویز میکنید مشکلی ندارد. شب خوش