سلام دخترم 2 ماه و 20 روزست وزن تولد 3080 قد 49 وزن فعلی 4800 قد 58 متاسفانه تازه متوجه شدم رفلاکس داره و حساسیت از 15 روزگی پی پی اش سبز رنگ دکترش گفت شیرخشک سیمیلاک کامفورت یا ایزومیل یا پپتی جونیور که متاسفانه با شرایط فعلی بازار فقط ایزومیل پیدا کردم و الان 5 روز میدم به شدت یبوست گرفته ولی خداروشکر  رنگ پی پی اش زرد شده برای درمان یبوست چیکار باید بکنم ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 31 جنسیت زن
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب

دوش آب گرم یا نشستن در لگن آب گرم و ماساژ پشت می تواند کمک کننده باشد. در صورت کار نکردن شکم تا یک هفته به پزشک مراجعه کنید.