زخم روی زبان

سلام روی زبانم دانه های سفید و قرمز دیده میشه و زبونم قرمز شده ودرد میکن وهیچ غذایی نمیتونم بخورم.وقتی شیرینی و میوه میخورم  زبونم قرمز تر میشه .میخوام بدونم چیکار کنم این دانه ها برطرف بشن.دکتر رفتم بهم یه دهانشو داد به اسم Misswake (میسویک) وقتی استفاده میکنم بهترم ولی وقتی استفاده نمیکنم بازم درد میکنه.

اطلاعات تکمیلی

سن 18 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

دندانپزشک متخصص کودک

سلام احتمالا مشکلتون ابتلا به ویروسه و در عرض ۱۰ تا ۱۴ روز خودبخود خوب خواهد شد.البته استفاده از اون دهانشویه تسکین دهنده است.

اگر بعد از دو هفته مشکلتون ادامه پیدا کرد حتما دوباره مراجعه کنید.