علت تنگی نفس و بی حسی پا

سلام. من یکساله که دچار این حالات هستم تنگی نفس، مشکل بلع، کم شدن وزن، ضعف و بی حالی، بی حس شدن دست و پا و عرق کردن دست و پا، آروغ زدن دو بار آندوسکوپی دادم ولی سالم وقتی تنگی نفس میگیرم فکر میکنم معدم مانع نفس کشیدنم میشه و مشکل از اونجاست ولی دکترا گفتن مشکل معده ندارم. سونو شکمی هم دادم.آزمایشم زیاد دادم همه سالم دکتر بهم سرترالین 50 داده و آلونتا 75. دو هفته است سرترالین و شروع کردم تپش قلبم بهتر نشده. دکتر گفت عادت میکنی ولی تا حالا نشده.به علاوه مشکل تنگی نفسم هنوز سر جاشه. آلونتا هم جرات نکردم شروع کنم با این تپش قلب خیلی وزن کم کردم. واقعا حالم بده کمکم کنید.

اطلاعات تکمیلی

سن 35 جنسیت زن شغل فعلا خانه دار ولی مترجم هستم.بچه کوچک دارم وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر اختلالات جنسی

با سلام ؛
با توجه به شرح حال ارسالیتون ، شما از « اختلال پانیک » رنج می برید که یک نوع اختلال عصبی - روانی بامنشاء اضطرابی است .
جهت درمان لازم است کمی صبر و حوصله به خرج دهید تا داروهای مصرفی شما اثر کنند . درمان این اختلال کمی زمان می برد ولی قطع یقین با شروع اثر داروها شما بهبودی خواهید یافت .