تاخیر در راه افتادن کودک 14 ماهه

سلام

دختر من 14 ماه و 20 روزش هست اما هنوز راه نمیره، البته به راحتی می ایستد و لب هرچیزی رو که بشه میگیره و راه میره حتی یک دستش رو هم بگیری راه میره و علاقه زیاده به راه رفتن داره حتی در موارد زیادی حدود 40 دقیقه با کمک راه میره اما حاضر نیست به تنهایی حرکت کنه لازم به ذکر هست که بگم حدود 11 ماهگی چهار دست و پا شد و فوق العاده محتاط هست

قد و وزنش تو 13 ماهگی 82 سانت و وزن 11500 بود

با تشکر

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر جسمی

سلام وقتتون بخیر. برای راه رفتن بدون کمک فرزند دلبندتان تا ۱۸ ماهگی فرصت هست. پس نگران نباشید.