چله گیری و دعا برای سلامتی پدر و مادر

سلام خسته نباشین دعا و ذکر مجرب میخوام برای سلامتی و طول عمر پدر و مادرم و اینکه اگه بخوام چله بگیرم تو روزایی که عادت میشم باید دعا رو دیگه نخونم؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مذهبی

سلام

دعای مشلول را بخوانید.

همچنین دو رکعت نماز بخوانید. در رکعت اول بعد از حمد، سوره قدر و در رکعت دوم بعد از حمد، سوره کوثر را بخوانید.

در ایام عادت، دعاخواندن اشکال ندارد.

نمازخواندن و روزه‌ گرفتن اشکال دارد. همچنین خواندنِ سوره‌هایی از قرآن که سجده واجب دارند اشکال دارد.

انجامِ بقیه عبادات اشکال ندارد.