ادرار سوختگی و اسهال نوزاد

سلام خسته نباشید. دخترم 35 روزشه.  تقریبا بیست روزی میشه که زیر پوشکش سوخته هرکار کردم خوب نشد و متوجه شدم که وقتی پوشکشو باز میکنم ادرار سوختگیش سفیده و وقتی یکم هوا بهش بخوره قرمز میشه. یک قسمت نیستن پراکنده هستن و شبیه زخم و وقتی هوا بهش بخوره اطرافش سفید میمونه و وسطش قرمز. امروز قراره ببرمش دکتر و خواستم نظر شما رو هم بدونم. مدفوعش هم آبکی و دفعات زیادی مدفوع میکنه و با هر عطسه و سرفه هم خودشو کثیف میکنه.

شیر خودمو میخوره و چون شیرم کمه شیر خشک پری نان با تجویز دکتر بهش میدم.

و بااینکه مدفوعش آبکیه دو باری میشه که شب تا صبح مدفوع نکرد و خودمم تعجب کردم با خودم گفتم لابد داره خوب میشه اما اون دوبار که کثیف نکرد انگاری شکمش اذیت بود و منو هم خیلی اذیت کرد و راحت شیر نمیخورد و همش گریه.آخرش صبح شکمش کار کرد و مدفوعش همون شکل اول بود. توروخدا بگید ممکنه چی باشه. خیلی ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

مدفوع نوزاد حالت آبکی به همراه دانه های برنج شکل است ولی بهتر است آزمایش مدفوع بدهد. سوختگی طولانی ممکن است ناشی از عفونت قارچی باشد بهتر است ضایعه دیده شود تا نظر درست بدهیم.