باسلام و عرض ادب

نوزاد دختر چهار ماه و نيمه دارم كه از چهار ماهگی ميخزد و الان چند روزه تمرين چهار دست و پا ميكند ميخواستم بدونم اين پروسه خيلی زود شروع نشده؟ آيا در آينده واسش مشكل ساز نيست؟ و اينكه الان ميتونم باهاش تمرين نشستن كنم؟

پاسخ مشاور

کاردرمانگر جسمی کودکان

سلام خدمت شما والد گرامی

اگر کودکتان موارد زیر رو کسب کرده مشکلی نیست در غیر اینصورت باید توسط یک کاردرمانگر جسمی یا یک فوق تخصص مغز و اعصاب کودک ویزیت بشه

۱. گردن گرفتن: کودک در تمام حالات شامل دمر، نشسته، بغل کردن و بقیه موارد کنترل گردن رو داشته باشه و به راحتی بتونه سرش رو به طرفین بچرخونه

۲.  بتونه تو حالت کمر کف دستاشو بزاره رو زمین و آرنجاشو صاف کنه

۳. حداقل یک غلت بزنه

در مورد نشستن هم اگر وقتی بچه رو به حالت نشسته میارید کمرش رو به جلو کمی قوس داره (تحدب کمر رو به شکم باشد) یا تقریبا صافه مشکلی نیست، اما اگه کمرش حالت قوز داره هنوز زوده. در این موقعیت اگر بشینه و به جایی تکیه  بده مشکلی نیست.

برای اینکه خیالتون از بابت رشد جسمی راحت بشه به یک کاردرمانگر جسمی نشونش بدید.