برنامه ریزی برای زندگی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 146 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام. من خیلی آدم تنبل و منفعلی هستم ترجیح میدم هیچ کاری نکنم. زبان میخونم اما هیچ برنامه ریزی ندارم که موفق بشم. کلا آدم بدون برنامه ای هستم. روزها تا ۲ بعدازظهر میخوابم بعد هم تلویزیون و گوشی و...نهایت یه شام درست کنم از وضع زندگیم راضی نیستم دلم میخواد آدم فعالی باشم و پر انرژی. اگه ممکنه راهنماییم کنید.

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام دوست عزيز درمورد شما دو تا حدس ميتونم بزنم يكی اينكه شما فرد كمال گرايی هستيد و تفكر صفر و صد دارید بدین معنا که شما یا یه کاری رو باید در حد عالی انجام بدید و یا اصلا انجام نمیدید اگر اینطوره باید روی خودتون و سبک تفکرتون کار کنید و توقعتون رو از خودتون نرمال کنید و مورد دوم اینکه شما انگیزه کافی برای انجام کارهاتون ندارید فعالیتهای روزانه در سه طبقه دسته بندی میشوند هدفمند، روزمره، سرگرم کننده که خود به دو دسته تقسیم میشه (فعال و منفعل) فعالیتهایی که منفعلانه هستند بعد از مدتی تبدیل به فعالیت های خسته و کسل کننده میشه. یک زندگی خوب در این فرمول خلاصه میشه ۲۰-۲۵درصد به فعالیتهای سرگرم کننده اختصاص بدیم ،۱۰-۱۵درصد به فعالیتهای روزمره و ۶۰ درصد به فعالیتهای هدفمند. لطفا بررسی کنید و ببینید در کدوم از فعالیتها بیشتر سرمایه گذاری کردید که باعث غفلت از سایرین شده و با یک برنامه ریزی مناسب انواع این فعالیتها رو در برنامه ریزی تون بگنجونید .موفق باشید

تجربه شما

منم مثل خودت بودم ولی این جمله عوضم کرد، من لایق زندگی بهترم، من لیاقت دارم که زندگی بهتری داشته باشم، این جمله برای فعال بودن انرژی میده همش این جمله رو با خودت تکرار کن اینجوری تلاش میکنی همه چی رو روبراه کنی، به خودت برسی و غیره