پریود بعد از تزریق پروژسترون

سلام. دوازده روز بعد از تاخیر و با وجود منفی بودن بتا دو تا پروژسترون زدم. البته سونوگرافی هم رفتم دکتر گفت فقط پلی کیست هستم که همیشه بودم. گفت وضعیتت ثابته به هر حال بعد از سه روز از تزریق پریود شدم ولی خیلی کم و در حد نصف روز. آیا  پریود حساب می شه؟

اینم بگم از روز اول تاخیر به شدت زیر دلم درد می کنه.

چون دکترم گفته از روز پنجم پریود ال دی بخورم. باید اونو ملاک قرار بدم و ۵ روز بعد ال دی بخورم.

ممنون میشم نظر شما رو بدونم چون دکترم تا دو هفته آینده  در دسترس نیست.

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

اگر آزمایش دادید و با توجه به جواب دارو گرفتید به آن اعتماد کنید و طبق دستور پزشکتان داروهای بعدی را مصرف کنید. ورزش منظم، کاهش وزن و اصلاح سبک زندگی بسیار به تنظیم سیکل کمک میکند. شب خوش