عدم رضایت همسر از شرایط

سلام شوهر من مدام در حال فکر کردنه به گذشته ست و میگه اذیت شدم و تنها بودم، کارم خوبه یا نه، کاش اینجا زندگی نمیکردم و احساس پیسرفت نمیکنم و خلاصه مدام فکر میکنه و ناراحته در صورتی که همه چیزش خوبه و تحصیل کرده است و شغل خوب و خانواده خوبی داره ولی از هیچی راضی نیست و از همه و من توقع خیلی زیاد داره به نظرتون چیکار کنم بهتر بشه؟ مشاوره هم فعلا نرفته میخوام بره اگه راضی بشه ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام و احترام. با توجه به اینکه این مسئله در واقع مربوط به همسرتان است شما فقط  با همدلی و حمایت سعی کنید که ایشان را به رفتن پیش یک مشاور حضوری ترغیب کنید. با بررسی همه جانبه  روانشناس و مشارکت فعال همسرتان حتما مسائل حل میشود. نگران نباشید . فقط سعی کنید شرایط مراجعه ایشان به روانشناس را تسهیل فرمایید. موفق باشید.